Albumi im, i familjes dhe i shokve

FOTO NR.1
serpil.bmp (729558 bytes)

Unë quhem Serpil jam nga Manastiri , du shokë dhe shoqe nga e gjithë Bota...:)))

 

FOTO NR.2

Ky është Safet Azizi kushuriri im. Ai jeton përkohsisht në Itali (Roma) kurse me banim të përhershëm është në Kërçovë.

FOTO NR.3

j

Tel: 99393385810216